| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lancey 10+

Местожителство: Силистра
Точки: 1215
|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 14:16 Заглавие: Пазете се от "Интерлогистика" |
|
|
До всички, на които се налага да използват услугите на куриерски фирми - "Интерлогистика" системно приемат в София в петък пратки за Силистра с обещанието за експресна доставка в събота.
Когато в събота следобед се поинтересувате какво по дяволите се е случило с пратката ви, вял глас по телефона (когато въобще бъде вдигнат) ви казва че "Силистра в събота не се обслужва".
А в понеделник пратката ви ще пристигне *СЛЕД* обяд.
И това е експресна куриерска услуга, на *експресна* цена.... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
|
 |
Yavor Радикален

Местожителство: Силистра Точки: 7637
|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 22:06 Заглавие: |
|
|
Да не става реклама, но от "Еконт" имам най-малки оплаквания, поне дотолкова, че това, което изпращам стига цяло и в уговореният от мен час. ___________
 |
|
|
 |
lancey 10+

Местожителство: Силистра
Точки: 1215
|
Пуснато на: Пет Апр 02, 2010 19:38 Заглавие: |
|
|
Еконт наистина са без конкуренция, особено след всички нововъведения при тях през последните година и половина - две.
Относно Интерлогистика - КЗП ги задължи да обявят на видно място в офисите си, както и на уеб страницата си, кои градове в кои дни ги обслужват. Въпреки това, дори СЛЕД това техните куриери в София продължават да заблуждават изпращащите пратки, че доставката ще бъде извършена в Събота... |
|
|
 |
estqwerty Гайдаря

Точки: 1236
|
Пуснато на: Съб Апр 03, 2010 09:58 Заглавие: |
|
|
лично аз съм доволен от интерлогистика - но наистина не съм обръщал внимание на този момент.
благодаря за инфото и ще имам едно на ум ако ще ги ползвам за уикендите.
в бг винаги сам си виновен ... а не фирмата с която работиш и на която плащаш. ___________ Mrazja KIRILICATA !!!
Po-mrazq piqni pe6ehodci !!!
S 51 ve4e si prestypnik !!!
http://www.digdice.com |
|
|
 |
|