Тема на деня" /> Анкета на деня" /> Форум Силистра :: Преглед на тема - Пазете се от "Интерлогистика"

forum silistra :: форум силистра

Снимки от Силистра ПравилаПравила Въпроси/ОтговориПомощ ТърсенеТърсене ПотребителиПотребители Потребителски групиГрупи ПрофилПрофил Влезте, за да видите съобщенията сиСъобщения ВходВход Регистрирайте сеРегистрирайте се 

Реклама  Класация БГ Топ Топ 10 
Пазете се от "Интерлогистика"

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум Силистра -> Силистра -> Бял/черен списък
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lancey
10+
Bulgaria

IP: Bulgaria

Местожителство: Силистра

Точки: 1215

МнениеПуснато на: Пон Яну 11, 2010 14:16    Заглавие: Пазете се от "Интерлогистика" Отговорете с цитат

До всички, на които се налага да използват услугите на куриерски фирми - "Интерлогистика" системно приемат в София в петък пратки за Силистра с обещанието за експресна доставка в събота.

Когато в събота следобед се поинтересувате какво по дяволите се е случило с пратката ви, вял глас по телефона (когато въобще бъде вдигнат) ви казва че "Силистра в събота не се обслужва".

А в понеделник пратката ви ще пристигне *СЛЕД* обяд.

И това е експресна куриерска услуга, на *експресна* цена....
Върнете се в началото
lancey is offline  Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Реклама
Yavor
Радикален
Радикален

Точки: 7637

МнениеПуснато на: Пон Яну 11, 2010 22:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Да не става реклама, но от "Еконт" имам най-малки оплаквания, поне дотолкова, че това, което изпращам стига цяло и в уговореният от мен час.
10+
Bulgaria

Точки: 1215

МнениеПуснато на: Пет Апр 02, 2010 19:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Еконт наистина са без конкуренция, особено след всички нововъведения при тях през последните година и половина - две.

Относно Интерлогистика - КЗП ги задължи да обявят на видно място в офисите си, както и на уеб страницата си, кои градове в кои дни ги обслужват. Въпреки това, дори СЛЕД това техните куриери в София продължават да заблуждават изпращащите пратки, че доставката ще бъде извършена в Събота...
Върнете се в началото
lancey is offline  Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
estqwerty
Гайдаря

Точки: 1236

МнениеПуснато на: Съб Апр 03, 2010 09:58    Заглавие: Отговорете с цитат

лично аз съм доволен от интерлогистика - но наистина не съм обръщал внимание на този момент.
благодаря за инфото и ще имам едно на ум ако ще ги ползвам за уикендите.
в бг винаги сам си виновен ... а не фирмата с която работиш и на която плащаш.
http://www.digdice.com
Върнете се в началото
estqwerty is offline  Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум Силистра -> Силистра -> Бял/черен списък Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети