| Предишната тема :: Следващата тема |
| Кой хранителен хипер/супер маркет предпочитате? |
| Билла |
|
47% |
[ 10 ] |
| Хмелницки |
|
9% |
[ 2 ] |
| Плюс |
|
4% |
[ 1 ] |
| Бижу |
|
0% |
[ 0 ] |
| Амброзия |
|
9% |
[ 2 ] |
| СВА |
|
9% |
[ 2 ] |
| Кауфланд /процес на изграждане/ |
|
9% |
[ 2 ] |
| Друг маркет |
|
4% |
[ 1 ] |
| Близкия гараж, префасониран на магазин |
|
0% |
[ 0 ] |
| Нито един, имам предпочитания, но няма такъв маркет в Силистра |
|
4% |
[ 1 ] |
|
| Общо гласували : 21 |
|
| Автор |
Съобщение |
Discovery Администратор

Местожителство: Силистра Точки: 0
|
Пуснато на: Пет Яну 29, 2010 16:50 Заглавие: Кой хранителен хипер/супер маркет предпочитате? |
|
|
Във връзка с настъпването на още един инвеститор /Кауфланд/ в сектора на хипермаркетите в Силистра поствам анкетата /вижте по-горе/: ___________
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
|
 |
Yavor Радикален

Местожителство: Силистра Точки: 7637
|
Пуснато на: Пет Яну 29, 2010 16:53 Заглавие: |
|
|
Амброзията си ми е най-близко. Иначе си пазарувам отвсякъде. Някои неща в Плюс или Билла са доста по-евтини. ___________
 |
|
|
 |
absurd4o 200+

Местожителство: с.Силистра Точки: 2149
|
Пуснато на: Пет Яну 29, 2010 21:03 Заглавие: |
|
|
Мисля, че само в малък град като Силистра може да се говори за ПРЕДПОЧИТАНИЯ в пазаруването на хранителни продукти.....В големия град всичко е продиктувано от ВРЕМЕ, МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ, МОМЕНТЕН ТРАФИК, ПАРКОМЕСТА...не мисля че някой ще върти километри за някакви си 5-10 стотинки....Да не говорим, че и организацията на промоциите в "прехвалени" вериги като Кауфланд е по-скоро пародиина....
Успех на Силистренци в географския избор на пазаруването...., но мисля че по-голямо значение би имало значителното увеличаване на покупателната способност на населението от Забравения североизток....дет'се вика:Пари да има-и у Варна ще ходите да ги харчите...Иначе....пак ще псувате злорадо румънците с пълните колички....... ___________ alteri vivas oportet si vis tibi vivere |
|
|
 |
estqwerty Гайдаря

Точки: 1236
|
Пуснато на: Пет Яну 29, 2010 23:32 Заглавие: |
|
|
5-те 10 стотинки се превръщат много бързо в левчета
особенно в силистра или пък си купуваш боклуци.
Интересното е че много малко неща като матки които харесвам се застъпват в магазините.
Зеленчук от била щот месото е там и щото няма в хмелнитски
Сирене, мляко и кашкавал оходя в хмелнитски.
За хляб ходя в под блока щот има кризбор, но някой път няма.
Плюса е само за екзотични плодове щот друго вътре няма.
За салам ходя в калипетрово.
Някъде бях намерил и кремверши КЕН но в момента ми е трудно да се сетя къде.
Така и така друго не правим в сс поне се разхождаме и горим бензин. ___________ Mrazja KIRILICATA !!!
Po-mrazq piqni pe6ehodci !!!
S 51 ve4e si prestypnik !!!
http://www.digdice.com |
|
|
 |
bu4alka 50+

Местожителство: Силистра, България Точки: 1168
|
Пуснато на: Съб Яну 30, 2010 08:32 Заглавие: |
|
|
кремвирши КЕН има в билла... ___________ Много буча! |
|
|
 |
Приста 10+

Местожителство: Русе Точки: 339
|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 15:46 Заглавие: |
|
|
| absurd4o написа: | Мисля, че само в малък град като Силистра може да се говори за ПРЕДПОЧИТАНИЯ в пазаруването на хранителни продукти.....В големия град всичко е продиктувано от ВРЕМЕ, МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ, МОМЕНТЕН ТРАФИК, ПАРКОМЕСТА...не мисля че някой ще върти километри за някакви си 5-10 стотинки....Да не говорим, че и организацията на промоциите в "прехвалени" вериги като Кауфланд е по-скоро пародиина....
Успех на Силистренци в географския избор на пазаруването...., но мисля че по-голямо значение би имало значителното увеличаване на покупателната способност на населението от Забравения североизток....дет'се вика:Пари да има-и у Варна ще ходите да ги харчите...Иначе....пак ще псувате злорадо румънците с пълните колички....... |
Ало, селски, и в големите градове доста хора не пазаруват всеки път когато се хранят, а го правят веднъж седмично или веднъж на 2 седмици, че и по-рядко. Освен това на някой хора не им е все едно какво купуват и на какви цени, и затова си имат и предпочитания за магазини. Не се стягай, приеми го като леко приятелско плясване през клавиатурата  |
|
|
 |
rozi78

Точки: 35
|
Пуснато на: Сря Фев 03, 2010 15:09 Заглавие: |
|
|
| сва разбира се |
|
|
 |
absurd4o 200+

|
Пуснато на: Сря Фев 03, 2010 19:03 Заглавие: |
|
|
| Приста написа: |
Ало, селски, и в големите градове....: |
"ЗАБРАВЕНИЯ СЕВЕРОИЗТОК" ли те "възбуди"?!?? Щом си се обозначил(а) в Русе, ТИ НАЙ-ДОБРЕ трябва да знаеш ЧЕ Е ТАКА!!!!!!! Сори, след бай тошовата епоха ВИ ОСТАНАХА САМО ШИВАЧКИТЕ!!
П.С.-С здраве, има места където СТЯГАНЕТО МИ може да те накара да ЗАЕКВАШ!  ___________ alteri vivas oportet si vis tibi vivere |
|
|
 |
Приста 10+

|
Пуснато на: Чет Фев 04, 2010 00:37 Заглавие: |
|
|
| absurd4o написа: |
"ЗАБРАВЕНИЯ СЕВЕРОИЗТОК" ли те "възбуди"?!?? Щом си се обозначил(а) в Русе, ТИ НАЙ-ДОБРЕ трябва да знаеш ЧЕ Е ТАКА!!!!!!! Сори, след бай тошовата епоха ВИ ОСТАНАХА САМО ШИВАЧКИТЕ!!
П.С.-С здраве, има места където СТЯГАНЕТО МИ може да те накара да ЗАЕКВАШ!  |
УМЕН, начетен И с ЧУВСТВО за ХУМОР - absurdno ДОБРА комбинация!!!!!!!
ЗА неразбралите, писах ЗАЕКВАЙКИ, но вече СВЪРШИХ - може ДА СЕ ОТПУСНЕШ!!...??
п.с. ако смяташе, че не съм прав в тезата си, можеше да се обосновеш
п.п.с. Пише се "със здраве", с твоя правопис и СТЯГАНЕ, кат нищо ще ме вкараш в някое кожно-венерологично отделение на ЗАБРАВЕНИЯ СЕВЕРОИЗТОК  |
|
|
 |
Krasen 10+

Местожителство: Силистра / Пловдив Точки: 1405
|
Пуснато на: Чет Фев 04, 2010 00:44 Заглавие: |
|
|
До колкото знам, Пени Маркет също започват да строят тази година.
През есента на 2009 г. в Община Силистра е постъпило искане за закупуване на общински имот, находящ се на ул. Петър Мутафчиев 84 до ХЕИ-то. Мотивите са : изграждане на търговски обект от верига магазини ПЕНИ МАРКЕТ България- дружество на германската РЕВЕ ГРУП от типа дискаунт за търговия на дребно с хранителни продукти, за което е необходим терен с площ от 4 500 кв.м. Съседният имот собственост на Океан-01 ЕАД, е с недостатъчна площ за това. Дружеството пожелало да закупи общинската част, като след ликвидиране на съсобствеността да бъде образуван нов поземлен имот , който по площ да отговаря на изискванията на ПЕНИ МАРКЕТ. Площта на общинският имот е 3 113 кв.м. и е оценен на 237 210 лв.( 76,20 лв./кв.м.) без ДДС. В искането си за ликвидиране на съсобствеността Океан-01 ЕАД заявява, че е готов да заплати цена от 115 лв./кв.м.
Излиза , че за въпросният имот са платени 358 000 лева.
Общата площ придобита от магазина ще бъде 4 500 кв.м.
 ___________ Всичко е бизнес,
Всичко е политика,
Но не всичко е пари, Приятелю .... |
|
|
 |
Реклама
|
|
 |
Приста 10+

|
Пуснато на: Чет Фев 04, 2010 01:04 Заглавие: |
|
|
Лошо няма да има по-голям избор от магазини, но аз лично съм много разочарован от Пени-то в Русе. Хем не е евтино, хем няма разнообразие, хем е грозен и неуютен като магазин. Нещо сбъркано има в таргетирането на тази верига.  |
|
|
 |
Citizen 100+

Местожителство: Божурище Точки: 119
|
Пуснато на: Чет Фев 04, 2010 09:03 Заглавие: |
|
|
| Krasen написа: | До колкото знам, Пени Маркет също започват да строят тази година.
През есента на 2009 г. в Община Силистра е постъпило искане за закупуване на общински имот, находящ се на ул. Петър Мутафчиев 84 до ХЕИ-то. Мотивите са : изграждане на търговски обект от верига магазини ПЕНИ МАРКЕТ България- дружество на германската РЕВЕ ГРУП от типа дискаунт за търговия на дребно с хранителни продукти, за което е необходим терен с площ от 4 500 кв.м. Съседният имот собственост на Океан-01 ЕАД, е с недостатъчна площ за това. Дружеството пожелало да закупи общинската част, като след ликвидиране на съсобствеността да бъде образуван нов поземлен имот , който по площ да отговаря на изискванията на ПЕНИ МАРКЕТ. Площта на общинският имот е 3 113 кв.м. и е оценен на 237 210 лв.( 76,20 лв./кв.м.) без ДДС. В искането си за ликвидиране на съсобствеността Океан-01 ЕАД заявява, че е готов да заплати цена от 115 лв./кв.м.
Излиза , че за въпросният имот са платени 358 000 лева.
Общата площ придобита от магазина ще бъде 4 500 кв.м. |
Това вече е интересна новина!. Трябва май отделна тема за Пени Маркет "Силистра". ___________
 |
|
|
 |
estqwerty Гайдаря

Точки: 1236
|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2010 17:56 Заглавие: |
|
|
в пени съм ходил само в братския калараш - 100% копие на плюса което пък не е плюс ...
поне може да оправят кръстовището там и да има по голяма видимост ако се бутне тухлената ограда на стадиона. ___________ Mrazja KIRILICATA !!!
Po-mrazq piqni pe6ehodci !!!
S 51 ve4e si prestypnik !!!
http://www.digdice.com |
|
|
 |
absurd4o 200+

|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2010 20:37 Заглавие: |
|
|
| estqwerty написа: |
поне може да оправят кръстовището там и да има по голяма видимост ако се бутне тухлената ограда на стадиона. |
Ей, кой умен избра да прави магазин баш до МЕКАТА на мангалите?!??  ___________ alteri vivas oportet si vis tibi vivere |
|
|
 |
lopkart 400+

Местожителство: Силистра Точки: 1521
|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2010 21:09 Заглавие: |
|
|
| absurd4o написа: | | estqwerty написа: |
поне може да оправят кръстовището там и да има по голяма видимост ако се бутне тухлената ограда на стадиона. |
Ей, кой умен избра да прави магазин баш до МЕКАТА на мангалите?!??  |
За какви мангали говориш, става въпрос за стадион "Доростол" (старият стадион). |
|
|
 |
absurd4o 200+

|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 09:00 Заглавие: |
|
|
Ааа,сгреших! Помислих , че е за Луй Аер,макар да не живея от 17 години в Сс си спомням, че около новия беше фрашкано! ___________ alteri vivas oportet si vis tibi vivere |
|
|
 |
lopkart 400+

Местожителство: Силистра Точки: 1521
|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 11:11 Заглавие: |
|
|
| absurd4o написа: | Ааа,сгреших! Помислих , че е за Луй Аер,макар да не живея от 17 години в Сс си спомням, че около новия беше фрашкано! |
Да, там си е все пак гетото, което е много жалко, че се намира точно до представителния ни стадион, но това е друга тема
Иначе за въпросният магазин явно ще е на мястото на комплекс "Акациите" (май така се казваше), който е залепен до ст. Доростол |
|
|
 |
Krasen 10+

Местожителство: Силистра / Пловдив Точки: 1405
|
Пуснато на: Съб Фев 13, 2010 17:31 Заглавие: |
|
|
Аз, пък се радвам, че се работи по реконструкцията и на двата стадиона. Магазини бол. Ама, нека си го построят, тъкмо да се облагороди малко района.
ПС: скоро ще направя една голяма тема, където да можем да коментираме всичко за настоящите и за бъдещите магазини/супермаркети/хипермаркети, ще има много снимки, карти и т.н. ___________ Всичко е бизнес,
Всичко е политика,
Но не всичко е пари, Приятелю .... |
|
|
 |
Discovery Администратор

Местожителство: Силистра Точки: 0
|
Пуснато на: Пон Фев 15, 2010 11:17 Заглавие: |
|
|
| Krasen написа: | | ...ПС: скоро ще направя една голяма тема, където да можем да коментираме всичко за настоящите и за бъдещите магазини/супермаркети/хипермаркети, ще има много снимки, карти и т.н. |
Добра идея, сегашните теми за маркетите са поостарели. Една нова и актуална тема би улеснила нещата, за хората търсещи информация за съществуващите и бъдещите маркети. ___________
 |
|
|
 |
|