Тема на деня" /> Анкета на деня" /> Форум Силистра :: Преглед на тема - Кой хранителен хипер/супер маркет предпочитате?

forum silistra :: форум силистра

Снимки от Силистра ПравилаПравила Въпроси/ОтговориПомощ ТърсенеТърсене ПотребителиПотребители Потребителски групиГрупи ПрофилПрофил Влезте, за да видите съобщенията сиСъобщения ВходВход Регистрирайте сеРегистрирайте се 

Реклама  Класация БГ Топ Топ 10 
Кой хранителен хипер/супер маркет предпочитате?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум Силистра -> Силистра -> Анкети
Предишната тема :: Следващата тема  

Кой хранителен хипер/супер маркет предпочитате?
Билла
47%
 47%  [ 10 ]
Хмелницки
9%
 9%  [ 2 ]
Плюс
4%
 4%  [ 1 ]
Бижу
0%
 0%  [ 0 ]
Амброзия
9%
 9%  [ 2 ]
СВА
9%
 9%  [ 2 ]
Кауфланд /процес на изграждане/
9%
 9%  [ 2 ]
Друг маркет
4%
 4%  [ 1 ]
Близкия гараж, префасониран на магазин
0%
 0%  [ 0 ]
Нито един, имам предпочитания, но няма такъв маркет в Силистра
4%
 4%  [ 1 ]
Общо гласували : 21

Автор Съобщение
Discovery
Администратор

IP: Bulgaria

Местожителство: Силистра
Точки: 0

МнениеПуснато на: Пет Яну 29, 2010 16:50    Заглавие: Кой хранителен хипер/супер маркет предпочитате? Отговорете с цитат

Във връзка с настъпването на още един инвеститор /Кауфланд/ в сектора на хипермаркетите в Силистра поствам анкетата /вижте по-горе/:
Yavor
Радикален
Радикален

Точки: 7637

МнениеПуснато на: Пет Яну 29, 2010 16:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Амброзията си ми е най-близко. Иначе си пазарувам отвсякъде. Някои неща в Плюс или Билла са доста по-евтини.
200+

Местожителство: с.Силистра
Точки: 2149

МнениеПуснато на: Пет Яну 29, 2010 21:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля, че само в малък град като Силистра може да се говори за ПРЕДПОЧИТАНИЯ в пазаруването на хранителни продукти.....В големия град всичко е продиктувано от ВРЕМЕ, МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ, МОМЕНТЕН ТРАФИК, ПАРКОМЕСТА...не мисля че някой ще върти километри за някакви си 5-10 стотинки....Да не говорим, че и организацията на промоциите в "прехвалени" вериги като Кауфланд е по-скоро пародиина....

Успех на Силистренци в географския избор на пазаруването...., но мисля че по-голямо значение би имало значителното увеличаване на покупателната способност на населението от Забравения североизток....дет'се вика:Пари да има-и у Варна ще ходите да ги харчите...Иначе....пак ще псувате злорадо румънците с пълните колички.......
estqwerty
Гайдаря

Точки: 1236

МнениеПуснато на: Пет Яну 29, 2010 23:32    Заглавие: Отговорете с цитат

5-те 10 стотинки се превръщат много бързо в левчета
особенно в силистра или пък си купуваш боклуци.
Интересното е че много малко неща като матки които харесвам се застъпват в магазините.

Зеленчук от била щот месото е там и щото няма в хмелнитски
Сирене, мляко и кашкавал оходя в хмелнитски.
За хляб ходя в под блока щот има кризбор, но някой път няма.
Плюса е само за екзотични плодове щот друго вътре няма.
За салам ходя в калипетрово.
Някъде бях намерил и кремверши КЕН но в момента ми е трудно да се сетя къде.

Така и така друго не правим в сс поне се разхождаме и горим бензин.
http://www.digdice.com
Върнете се в началото
estqwerty is offline  Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bu4alka
50+

Местожителство: Силистра, България
Точки: 1168

МнениеПуснато на: Съб Яну 30, 2010 08:32    Заглавие: Отговорете с цитат

кремвирши КЕН има в билла...
Приста
10+
Bulgaria

Местожителство: Русе
Точки: 339

МнениеПуснато на: Пон Фев 01, 2010 15:46    Заглавие: Отговорете с цитат

absurd4o написа:
Мисля, че само в малък град като Силистра може да се говори за ПРЕДПОЧИТАНИЯ в пазаруването на хранителни продукти.....В големия град всичко е продиктувано от ВРЕМЕ, МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ, МОМЕНТЕН ТРАФИК, ПАРКОМЕСТА...не мисля че някой ще върти километри за някакви си 5-10 стотинки....Да не говорим, че и организацията на промоциите в "прехвалени" вериги като Кауфланд е по-скоро пародиина....

Успех на Силистренци в географския избор на пазаруването...., но мисля че по-голямо значение би имало значителното увеличаване на покупателната способност на населението от Забравения североизток....дет'се вика:Пари да има-и у Варна ще ходите да ги харчите...Иначе....пак ще псувате злорадо румънците с пълните колички.......

Ало, селски, и в големите градове доста хора не пазаруват всеки път когато се хранят, а го правят веднъж седмично или веднъж на 2 седмици, че и по-рядко. Освен това на някой хора не им е все едно какво купуват и на какви цени, и затова си имат и предпочитания за магазини. Не се стягай, приеми го като леко приятелско плясване през клавиатурата Laughing
Върнете се в началото
Приста is offline  Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
rozi78

Bulgaria

Точки: 35

МнениеПуснато на: Сря Фев 03, 2010 15:09    Заглавие: Отговорете с цитат

сва разбира се
Върнете се в началото
rozi78 is offline  Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
absurd4o
200+

МнениеПуснато на: Сря Фев 03, 2010 19:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Приста написа:

Ало, селски, и в големите градове....:

"ЗАБРАВЕНИЯ СЕВЕРОИЗТОК" ли те "възбуди"?!?? Laughing Laughing Щом си се обозначил(а) в Русе, ТИ НАЙ-ДОБРЕ трябва да знаеш ЧЕ Е ТАКА!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Сори, след бай тошовата епоха ВИ ОСТАНАХА САМО ШИВАЧКИТЕ!! Laughing Laughing

П.С.-С здраве, има места където СТЯГАНЕТО МИ може да те накара да ЗАЕКВАШ! Laughing Cool
Приста
10+
Bulgaria

МнениеПуснато на: Чет Фев 04, 2010 00:37    Заглавие: Отговорете с цитат

absurd4o написа:

"ЗАБРАВЕНИЯ СЕВЕРОИЗТОК" ли те "възбуди"?!?? Laughing Laughing Щом си се обозначил(а) в Русе, ТИ НАЙ-ДОБРЕ трябва да знаеш ЧЕ Е ТАКА!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Сори, след бай тошовата епоха ВИ ОСТАНАХА САМО ШИВАЧКИТЕ!! Laughing Laughing

П.С.-С здраве, има места където СТЯГАНЕТО МИ може да те накара да ЗАЕКВАШ! Laughing Cool

УМЕН, начетен И с ЧУВСТВО за ХУМОР - absurdno ДОБРА комбинация!!!!!!! worship thank you
ЗА неразбралите, писах ЗАЕКВАЙКИ, но вече СВЪРШИХ - може ДА СЕ ОТПУСНЕШ!!...??

п.с. ако смяташе, че не съм прав в тезата си, можеше да се обосновеш
п.п.с. Пише се "със здраве", с твоя правопис и СТЯГАНЕ, кат нищо ще ме вкараш в някое кожно-венерологично отделение на ЗАБРАВЕНИЯ СЕВЕРОИЗТОК naughty
Върнете се в началото
Krasen
10+

Местожителство: Силистра / Пловдив
Точки: 1405

МнениеПуснато на: Чет Фев 04, 2010 00:44    Заглавие: Отговорете с цитат

До колкото знам, Пени Маркет също започват да строят тази година.
През есента на 2009 г. в Община Силистра е постъпило искане за закупуване на общински имот, находящ се на ул. Петър Мутафчиев 84 до ХЕИ-то. Мотивите са : изграждане на търговски обект от верига магазини ПЕНИ МАРКЕТ България- дружество на германската РЕВЕ ГРУП от типа дискаунт за търговия на дребно с хранителни продукти, за което е необходим терен с площ от 4 500 кв.м. Съседният имот собственост на Океан-01 ЕАД, е с недостатъчна площ за това. Дружеството пожелало да закупи общинската част, като след ликвидиране на съсобствеността да бъде образуван нов поземлен имот , който по площ да отговаря на изискванията на ПЕНИ МАРКЕТ. Площта на общинският имот е 3 113 кв.м. и е оценен на 237 210 лв.( 76,20 лв./кв.м.) без ДДС. В искането си за ликвидиране на съсобствеността Океан-01 ЕАД заявява, че е готов да заплати цена от 115 лв./кв.м.
Излиза , че за въпросният имот са платени 358 000 лева.
Общата площ придобита от магазина ще бъде 4 500 кв.м.

Върнете се в началото
Krasen is offline  Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Реклама
Приста
10+
Bulgaria

МнениеПуснато на: Чет Фев 04, 2010 01:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Лошо няма да има по-голям избор от магазини, но аз лично съм много разочарован от Пени-то в Русе. Хем не е евтино, хем няма разнообразие, хем е грозен и неуютен като магазин. Нещо сбъркано има в таргетирането на тази верига. Rolling Eyes
Върнете се в началото
Citizen
100+
Bulgaria

Местожителство: Божурище
Точки: 119

МнениеПуснато на: Чет Фев 04, 2010 09:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Krasen написа:
До колкото знам, Пени Маркет също започват да строят тази година.
През есента на 2009 г. в Община Силистра е постъпило искане за закупуване на общински имот, находящ се на ул. Петър Мутафчиев 84 до ХЕИ-то. Мотивите са : изграждане на търговски обект от верига магазини ПЕНИ МАРКЕТ България- дружество на германската РЕВЕ ГРУП от типа дискаунт за търговия на дребно с хранителни продукти, за което е необходим терен с площ от 4 500 кв.м. Съседният имот собственост на Океан-01 ЕАД, е с недостатъчна площ за това. Дружеството пожелало да закупи общинската част, като след ликвидиране на съсобствеността да бъде образуван нов поземлен имот , който по площ да отговаря на изискванията на ПЕНИ МАРКЕТ. Площта на общинският имот е 3 113 кв.м. и е оценен на 237 210 лв.( 76,20 лв./кв.м.) без ДДС. В искането си за ликвидиране на съсобствеността Океан-01 ЕАД заявява, че е готов да заплати цена от 115 лв./кв.м.
Излиза , че за въпросният имот са платени 358 000 лева.
Общата площ придобита от магазина ще бъде 4 500 кв.м.

Това вече е интересна новина!. Трябва май отделна тема за Пени Маркет "Силистра".
Гайдаря

Точки: 1236

МнениеПуснато на: Пет Фев 05, 2010 17:56    Заглавие: Отговорете с цитат

в пени съм ходил само в братския калараш - 100% копие на плюса което пък не е плюс ...

поне може да оправят кръстовището там и да има по голяма видимост ако се бутне тухлената ограда на стадиона.
http://www.digdice.com
Върнете се в началото
estqwerty is offline  Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
absurd4o
200+

МнениеПуснато на: Пет Фев 05, 2010 20:37    Заглавие: Отговорете с цитат

estqwerty написа:

поне може да оправят кръстовището там и да има по голяма видимост ако се бутне тухлената ограда на стадиона.

Ей, кой умен избра да прави магазин баш до МЕКАТА на мангалите?!?? Laughing Laughing
lopkart
400+
Bulgaria

Точки: 1521

МнениеПуснато на: Пет Фев 05, 2010 21:09    Заглавие: Отговорете с цитат

absurd4o написа:
estqwerty написа:

Ей, кой умен избра да прави магазин баш до МЕКАТА на мангалите?!?? Laughing Laughing

За какви мангали говориш, става въпрос за стадион "Доростол" (старият стадион).
Върнете се в началото
lopkart is offline  Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
absurd4o
200+

МнениеПуснато на: Съб Фев 06, 2010 09:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Ааа,сгреших! Embarassed Помислих , че е за Луй Аер,макар да не живея от 17 години в Сс си спомням, че около новия беше фрашкано!
lopkart
400+
Bulgaria

Точки: 1521

МнениеПуснато на: Съб Фев 06, 2010 11:11    Заглавие: Отговорете с цитат

absurd4o написа:
Ааа,сгреших! Embarassed Помислих , че е за Луй Аер,макар да не живея от 17 години в Сс си спомням, че около новия беше фрашкано!

Да, там си е все пак гетото, което е много жалко, че се намира точно до представителния ни стадион, но това е друга тема Smile
Иначе за въпросният магазин явно ще е на мястото на комплекс "Акациите" (май така се казваше), който е залепен до ст. Доростол
Върнете се в началото
lopkart is offline  Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Krasen
10+

Местожителство: Силистра / Пловдив
Точки: 1405

МнениеПуснато на: Съб Фев 13, 2010 17:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз, пък се радвам, че се работи по реконструкцията и на двата стадиона. Магазини бол. Ама, нека си го построят, тъкмо да се облагороди малко района.

ПС: скоро ще направя една голяма тема, където да можем да коментираме всичко за настоящите и за бъдещите магазини/супермаркети/хипермаркети, ще има много снимки, карти и т.н.
Върнете се в началото
Krasen is offline  Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Discovery
Администратор

Точки: 0

МнениеПуснато на: Пон Фев 15, 2010 11:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Krasen написа:
...ПС: скоро ще направя една голяма тема, където да можем да коментираме всичко за настоящите и за бъдещите магазини/супермаркети/хипермаркети, ще има много снимки, карти и т.н.

Добра идея, сегашните теми за маркетите са поостарели. Една нова и актуална тема би улеснила нещата, за хората търсещи информация за съществуващите и бъдещите маркети.
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум Силистра -> Силистра -> Анкети Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети