| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
NAA

Точки: 92
|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 22:30 Заглавие: ЕТО ВИ КИРИЛИЦАТА БЕ ''ПАТРИОТИ'' |
|
|
| КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА ДРЕБНАВИ,КИРИЛИЦА ИЛИ ЛАТИЦИЦА МАЛКИ ИЛИ ГОЛЕМИ БУКВИ?НАПРАВИХТЕ СВЕТОВЕН ПРОБЛЕМ.СЕГА ЩЕ ВИ КАЖА КОЙТО НЕ Е МНОГО НАЯСНО ДА НЕ СЕ ПЛЮН4И ТОЛКОВА, АЗ КАЗАХ ЛИ 4Е ТЕЯ СОРАДЖИИ СА ПРЕФЕКТНИ АААААААА?КОЛКОТО ДО ДОГОВОРИТЕ ИМ И ЗАПЛАТКИТЕ ИМ ЩЕ ВИ ПИТАМ ВИЕ АКО НЕ СТЕ НА РАБОТА И НЯМАТЕ ПАРИ, НЯМА ЛИ ДА ПОДПИШЕТЕ СМЕШНИЯ ДОГОВОР С ОЩЕ ПО СМЕШНАТА ЗАПЛАТКА???МНОГО ЯСНО, 4Е СА ЗАПОЗНАТИ СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ, НО ТЕ СА МНОГО МАЛКО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ПЪК И НЕ ТЕ СИ ИЗМИСЛЯТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА,ОПЛА4ЕТЕ СЕ НА КМЕТА ИЛИ НА ПРЕКИЯ ИМ НА4АЛНИК,АКО ИЗОБЩО НЯКОЙ ВИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ ДЕ, В БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНО С АБСУРДИ,(КАТО НАПРИМЕР ПРАВОСЪДИЕТО,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И Т.Н) НО Е ПО ЛЕСНО ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ГЛУПОСТИ И ДА ПЛЮЕМ ПО ХОРАТА,КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ЛЕКАРИТЕ(КАК ОТИВАШ В СПЕШНОТО И 30 МИН. НЕ МОЖЕШ ДА ОТКРИЕШ ЛЕКАР ПРИМЕРНО, ТОВА НЕ Е ЛИ ПРОБЛЕМ СПОРЕД ВАС) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
|
 |
NAA

Точки: 92
|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 22:43 Заглавие: |
|
|
| KАЖЕТЕ ВИЕ ОТ ГРАЖДАНСКА ГЛЕДНА ТО4КА КАКВО СТЕ НАПРАВИЛИ ЗА ГРАДА,ИЛИ АЙДЕ ТО Е ЯСНО, 4Е НИЩО АМА ПОНЕ СПАЗВАТЕ ЛИ ВСИ4КИ ОБЩТЕСТВЕНИ ПРАВИЛА? .............(АМИ АЗ ТАКА ИСКАМ ДА ПИША БЕ КОЛЕГА С ГЛАВНИ БУКВИ, НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА МИ 4ЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ, ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ, И НЯМА КАК ВСИ4КИ ДА МИСЛИМ ЕДНАКВО) |
|
|
 |
gengan 10+

Местожителство: Силистра Точки: 1125
|
Пуснато на: Нед Фев 07, 2010 19:47 Заглавие: |
|
|
Драги NAA, не си ти първия, който забелязва, че този форум е умряла работа, и че тук редовно пишат само двама-трима, като пускат разни дребнави темички от рода на "какво да хапнем в Силистра", "какво ви е мнението за сервитьорките в бар Еди Къдеси" и т.н. Та затова аз почти съм се отказал да следя този форум, не че няма какво да се коментира, просто няма активност и твоят глас ще бъде като глас в пустиня. Та какво да те съветвам, ако изобщо се нуждаеш от някакъв съвет. Но за да не ти правят повече забележки, все пак уважавай Българската азбука и граматика, те имат доста стари традиции, и още създателите и са направили разлика между букви и цифри, по конкретно между буквата Ч и цифрата 4.
Сърдечни поздрави |
|
|
 |
Discovery Администратор

Местожителство: Силистра Точки: 0
|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 00:29 Заглавие: |
|
|
Колкото и да не ми се иска е така, както е писал/а Gengan. Неактивността на силистренци и нежеланието и мързела да обсъждат проблемите на града понякога ме удивява, но уви. Една от големите простотии на града може би... ___________
 |
|
|
 |
Yavor Радикален

Местожителство: Силистра Точки: 7637
|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 14:39 Заглавие: |
|
|
NAA, мислех да пропусна този въпрос, все пак си е твоя работа, но ми е интересно какво завършено образование имаш, както и откога ползваш активно компютър и Интернет. За СООР не си прав. Когато едно звено извършва дейност, то тогава то получава пари, пък били те и малко. Когато не извършва дейност, няма никакъв смисъл от неговото съществуване. Съмнявам се, че редовият силистренец е бил недоволен, че се били поставяли скоби на неправомерно паркиралите. Не се ли замисляш, че може би е бил недоволен, че тези скоби се поставяха избирателно, което е нещо съвсем различно. Как пък за толкова време някои лъскави автомобили никога не бяха санкционирани със скоби в центъра? Как така наречените СООР не успяха да опазят и малкото химически тоалетни и пейки в парка от вандалите? Или е по-лесно да се разхождаме с Дачията или Реното, да си бъркаме в носа, да пием кафета през работно време и да отчитаме дейност? Съжалявам, ама колко пари искаш да получава човек, който изпълнява ролята на пъдар, при това некадърно? За егоизЪма, безхаберието и наглостта иначе си прав. Полиция, здравеопазване и образование от 20 години няма. Факт, прилежащ не само в Силистра, но и в България. Явно на "раята" им харесва да ги онождат през определено време отзад, да ядат турски домати и македонски ябълки, както и да зяпат турски сериали. Всеки народ все пак си заслужава съдбата. А ние нищо повече от един "турски кенеф" не сме заслужили. Пък нека после да заплашват Давид Черни, че бил поругал неправомерно страната...  ___________
 |
|
|
 |
ВеСиТу 100+

Местожителство: вкъщи Точки: 979
|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 22:47 Заглавие: |
|
|
Такааааа... Та по темата:
Тая Нова сграда, която е на центъра зад Дочо Михайлов (тъй наречения мол) направо ми боде очите. Язък за симпатичните къщички във виенски стил, които събориха, за да издигнат това чудо! Язък и за разкопките, язък и за дето развалиха фона на паметника. Сега като минаваш покраи него вместо силуета му да изпъква на фона на небето, той се губи във фасадата на сградата.
Другото, което ме дразни и доста ме е яд е че направиха прекрасния фитнескорт до Градината паркинг на хотел "Дръстар". Да живее спорта! БУНАЦИ!!! Първо за какво изобщо го построиха тоя хотел, като в Силистра няма кьорав турист, второ- като са такива велики инженери строители толкова ли не успяха да направят подземен паркинг, а корта да си бъде действащ към хотела (както басейна). Ми някой от отседналите в "Дръстар" може да обича да играе тенис! Не става само с ядене, трябва и акъл!!!  |
|
|
 |
gengan 10+

|
Пуснато на: Нед Фев 28, 2010 18:35 Заглавие: |
|
|
Подкрепям те Веси, много грозно стои тази сграда там, а пък и тези две реклами на Била са като трън в очите, ето, вижте>
 |
|
|
 |
absurd4o 200+

Местожителство: с.Силистра Точки: 2149
|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2010 15:32 Заглавие: |
|
|
Ей, хора...темата за кооперацийката натечена с гръмкото "СС МОЛ" е безкрайна, но трябва да ПРИЗНАЕМ ,че съчетанието на различните архитектурни епохи разделени във времето е сторена ДОСТА ПРИЛИЧНО!!Нима не сте мърдали извън Силистра??Та където и да съм ходил, нещата са съчетани по подобен начин....Нали не мислите , че света би СПРЯЛ защото някой някъде преди 2000 години е зидал крепостна стена???Друг е въпроса ДОКОЛКО Е исторически разумно и далновидно да унищожаваш СЛЕДИТЕ ОТ МИНАЛОТО за да вдигаш МОЛОВЕ или квото и да е...но това е въпрос към ГЛАВНИЯ АРХИТЕКТ на града...Все пак живеем в МОНЕТАРНИЯ цикъл от развитието на света и цитираното съчетание м/у РЕКЛАМНИ ПАНА и АРХИФАКТИ е чудесен пример за правилна моментна съвместимост ....защото МОЖЕШЕ И по-ЛОШО-ИЗОБЩО да не остане крепостна стена или квото е там...
П.С.-за раздразнените-Моля, Ви...ОПИТАЙТЕ когато нещо вИ ДРАЗНИ, ПРОСТО ДА ИЗВРЪЩАТЕ ГЛАВА И НЕ ГО ГЛЕДАТЕ...Нали не мислите, че всичко създадено в този свят ТРЯБВА ДА ВИ СЕ ХАРЕСА??!???В нечии очи и Вие изглежаде като РЕКЛАМИТЕ НА БИЛЛА, е...да Ви "премахнат" ли?!????? ___________ alteri vivas oportet si vis tibi vivere |
|
|
 |
gengan 10+

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2010 19:35 Заглавие: Накъде да си обръщаме главите? |
|
|
| Цитат: | | .С.-за раздразнените-Моля, Ви...ОПИТАЙТЕ когато нещо вИ ДРАЗНИ, ПРОСТО ДА ИЗВРЪЩАТЕ ГЛАВА И НЕ ГО ГЛЕДАТЕ...Нали не мислите, че всичко създадено в този свят ТРЯБВА ДА ВИ СЕ ХАРЕСА??!?? |
Драги Абсурдчо, твоят съвет е съвсем абсурден! Това означава изобщо да не преминавам по алеята между дунавския бряг и басейна (до хотел Дръстър), защото местният феодал е издигнал ограда от БОДЛИВА ТЕЛ, и наистина това не ми харесва, създава ми чувството че съм в пандиза. Ако си завъртя главата пак ще видя бодлива тел, оградата е от двете страни на алеята, така че накъде да гледам? Ако си затворя очите, рискувам да се одера по оградата. Но на теб сигурно тази бодлива тел ти харесва,защото нали сме в монетарния свят, всеки който има пари има и правото да строи каквото и както си поиска, а на нас гражданите ни остава правото да избираме дали да преминаваме покрай някое ОБЩЕСТВЕНО място или не. Ето, погледни и се наслаждавай на пейзажа, ако скоро не си минавал от там:
 |
|
|
 |
Yavor Радикален

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2010 20:51 Заглавие: |
|
|
Всеки си сърба това, което сам си е надробил. Затова и мен не ме дразни. Нали не някой друг, а всички ние избирахме БСП, СДС, НДСВ и т.н. с идеята да ни оправят, и те взеха, че ни "оправиха"... В Силистра има двама-трима феодали, в големите градове са повече...Положението навсякъде е едно и също - всеки прави това, което му се иска, стига да може да си го позволи. Както казват - преди вкарваха в затвора за един виц, сега за убийство не вкарват! Иначе като гледам снимката се уверявам за пореден път в това, че българите нямат елементарно чувство да пазят нещо, което не е тяхно. Сигурен съм, че и бодливата тел затова се е появила там, едва ли е заради красота и естетика...  ___________
 |
|
|
 |
Реклама
|
|
 |
absurd4o 200+

Местожителство: с.Силистра Точки: 2149
|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2010 21:05 Заглавие: Re: Накъде да си обръщаме главите? |
|
|
| gengan написа: | | Цитат: | | .С.-за раздразнените-Моля, Ви...ОПИТАЙТЕ когато нещо вИ ДРАЗНИ, ПРОСТО ДА ИЗВРЪЩАТЕ ГЛАВА И НЕ ГО ГЛЕДАТЕ...Нали не мислите, че всичко създадено в този свят ТРЯБВА ДА ВИ СЕ ХАРЕСА??!?? |
Драги Абсурдчо, твоят съвет е съвсем абсурден! Това означава изобщо да не преминавам по алеята между дунавския бряг и басейна (до хотел Дръстър), защото местният феодал е издигнал ограда от БОДЛИВА ТЕЛ, и наистина това не ми харесва, създава ми чувството че съм в пандиза. Ако си завъртя главата пак ще видя бодлива тел, оградата е от двете страни на алеята, така че накъде да гледам? Ако си затворя очите, рискувам да се одера по оградата. Но на теб сигурно тази бодлива тел ти харесва,защото нали сме в монетарния свят, всеки който има пари има и правото да строи каквото и както си поиска, а на нас гражданите ни остава правото да избираме дали да преминаваме покрай някое ОБЩЕСТВЕНО място или не. Ето, погледни и се наслаждавай на пейзажа, ако скоро не си минавал от там:
 |
Не искам да влизам в полемики..защото подозирам , че не разбра кредото ми....
Апропо-мен ФЕОДАЛИТЕ също ме дразнят...загражденията(физически и материално духовни)-още повече, но.....Явор е прав-ОПРАВИХА НИ....НО ЗАБЕЛЕЖИ-НИКОЙ НЕ ТИ Е ОТНЕЛ ВЪЗМОЖНОСТТА да разрушиш стореното от тях!!Иди и срежи бодливата тел!!Няма да го направиш , нали?!???.......Приятелю...ЗАТОВА Левски е САМО един и...увисна предаден(от българин) на бесилото-защото сме РОБИ!!!!Герои сме само да топлите задници на жените си и пред мониторите...Чети Ботев.....Гледай Гърция...Сравни!!...Не те ли обхвана САМОСЪЖАЛЕНИЕ и СРАМ????????????????? ___________ alteri vivas oportet si vis tibi vivere |
|
|
 |
gengan 10+

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2010 22:40 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | НИКОЙ НЕ ТИ Е ОТНЕЛ ВЪЗМОЖНОСТТА да разрушиш стореното от тях!!Иди и срежи бодливата тел!! |
Браво колега, чудесна идея, защо наистина просто не отидем и да махнем тзи грозотия? Това че тази ограда е нещо грозно е по-малкия проблем, същинският е че това заграждение е ОПАСНО, най-вече за децата. Това е част от парка все пак, минават от там много деца, представи си едно тичащо дете не забелижи оградата и се спре в нея!!!! Та какво ще приказва Явор глупости тука, за пазене на нещо си там. АМИ ДЕЦАТА ТЕ НЕ СА ЛИ СЪЩО ВАЖНИ ЗА ПАЗЕНЕ БЕ.
Така че колега подкрепям идеята да махнем оградата, хич не ми пука, ти ще дойдеш ли да помогнеш?? ___________ Животът често ни поставя в трудни ситуации, но никога пред безизходни, което не означава че изходът е в желаната от нас посока. |
|
|
 |
Yavor Радикален

|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2010 23:48 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Та какво ще приказва Явор глупости тука, за пазене на нещо си там. АМИ ДЕЦАТА ТЕ НЕ СА ЛИ СЪЩО ВАЖНИ ЗА ПАЗЕНЕ БЕ. |
Пазене на нещо си там... Въобще не е чудно, че с подобно мислене на младежите, Дунавската градина прилича на селска клоака... Как искаш да си европеец, като нямаш елементарна култура на поведение на обществено място...Децата трябва да се пазят от дрогата, не от бодливата тел. В случая няма значение кое е мястото, причината за поставянето на тази тел е същата, поради която и на първите етажи в блоковете има решетки. Вулгащина... А докато не се изкорени тя, ще има и феодали. Като тръгнеш да решеш бодливата тел, мини през нас, ще ти дам флекс. И не се впрягай, не се заяждам. Но за да оправиш едно нещо, почни от първопричината. Ако всичко се оправяше с рязане на бодлива тел и чупене на реклама на Билла, сам щях да го направя. ___________
 |
|
|
 |
vasilev революционер

Местожителство: Silistra
Точки: 0
|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2010 21:39 Заглавие: |
|
|
ЕДНА ОТ ПОЗАБРАВЕНИТЕ ГЛУПОСТИ Е :
ОБщИНСКИ СЪВЕТ ___________ Разни хора,разни идеали!
www.topprognozi.com
SEPERE AUDE! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|