| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
SOS-KA

Местожителство: силистра Точки: 1010
|
Пуснато на: Сря Сеп 02, 2009 12:53 Заглавие: БЕЗРАБОТНИТЕ УЧИТЕЛИ- А СЕГА НАКЪДЕ? |
|
|
Много учители са на улицата и аз с тях. В златна възраст, с 20 години стаж в занаята не сме мечта за оскъдните работодатели в Сс,.
Някакви идеи или мнения.  ___________ УМНИ АМА С МЯРКА!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
|
 |
kosttas 400+

Точки: 2103
|
Пуснато на: Сря Сеп 02, 2009 21:44 Заглавие: Re: БЕЗРАБОТНИТЕ УЧИТЕЛИ- А СЕГА НАКЪДЕ? |
|
|
| SOS-KA написа: | Много учители са на улицата и аз с тях. В златна възраст, с 20 години стаж в занаята не сме мечта за оскъдните работодатели в Сс,.
Някакви идеи или мнения.  |
Привет Госпожо !
Въпреки, че с това едва ли бих Ви облекчил, но приемете моята най-искрена съпричастност !
Мнение: За мен пренебрежително-обидното отношение на олицетворяващите "Държавата" към учителите е най-точната индикация за плачевното състояние на нацията ни . По моето скромно мнение България ''устремно се е запътила''(а защо не и светът) към опростачването.
Идеи : Предполагам, че е много трудно за човек "в златна възраст" да се "пренасочи" към друг начин за набавяне на ''насъщният'' но опитайте ! Решителният човек може да открие в себе си неподозирани възможности .
П.п. И не унивайте ! Борете се за място под слънцето !!! ___________ "Не се радвай за мене, мой неприятелю! Макар и да съм паднал, но ще стана" (срв. Мих. 7:8 ). |
|
|
 |
trunner 400+

Местожителство: Силистра Точки: 1753
|
Пуснато на: Чет Сеп 03, 2009 21:33 Заглавие: |
|
|
Съжалявам за случилото се с госпожата, наистина. Но моля ви народе - не ми говорете, че учителите горките са толкова зле, че не може и да бъде повече!!! Жена ми е учителка и виждам много добре истинския живот на един учител. Ядовете по време на работа си зависят само и единствено от учителя. Докато има кой да дава, ще има и кой да взема. Нека попитам - за какво получават пари горе споменатите 3 месеца в годината? За какво богопомазаните имат 56 дена платен отпуск? Защо им се дават по 100 кинта премия за 15-ти Семтември - за добре свършената работа през лятото? И накрая отново се очакват стачки за заплати! Е повръща ми се!
Съжалявам госпожо, че ви оспамих темата, но не мога да се сдържа! ___________
 |
|
|
 |
ВеСиТу 100+

Местожителство: вкъщи Точки: 979
|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 22:58 Заглавие: |
|
|
А частните уроци не са ли вариант?
Струва ми се, че винаги ще се намери някой амбициозен кангигатстудент или гимназист, който да иска допълнителна подготовка. |
|
|
 |
|