Тема на деня" /> Анкета на деня" /> Форум Силистра :: Преглед на тема - БЕЗРАБОТНИТЕ УЧИТЕЛИ- А СЕГА НАКЪДЕ?

forum silistra :: форум силистра

Снимки от Силистра ПравилаПравила Въпроси/ОтговориПомощ ТърсенеТърсене ПотребителиПотребители Потребителски групиГрупи ПрофилПрофил Влезте, за да видите съобщенията сиСъобщения ВходВход Регистрирайте сеРегистрирайте се 

Реклама  Класация БГ Топ Топ 10 
БЕЗРАБОТНИТЕ УЧИТЕЛИ- А СЕГА НАКЪДЕ?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум Силистра -> Образование
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
SOS-KA

Bulgaria

IP: Bulgaria

Местожителство: силистра
Точки: 1010

МнениеПуснато на: Сря Сеп 02, 2009 12:53    Заглавие: БЕЗРАБОТНИТЕ УЧИТЕЛИ- А СЕГА НАКЪДЕ? Отговорете с цитат

Много учители са на улицата и аз с тях. В златна възраст, с 20 години стаж в занаята не сме мечта за оскъдните работодатели в Сс,.
Някакви идеи или мнения. Idea
Реклама
kosttas
400+
Bulgaria

Точки: 2103

МнениеПуснато на: Сря Сеп 02, 2009 21:44    Заглавие: Re: БЕЗРАБОТНИТЕ УЧИТЕЛИ- А СЕГА НАКЪДЕ? Отговорете с цитат

SOS-KA написа:
Много учители са на улицата и аз с тях. В златна възраст, с 20 години стаж в занаята не сме мечта за оскъдните работодатели в Сс,.
Някакви идеи или мнения. Idea

Привет Госпожо !
Въпреки, че с това едва ли бих Ви облекчил, но приемете моята най-искрена съпричастност ! Confused

Мнение: За мен пренебрежително-обидното отношение на олицетворяващите "Държавата" към учителите е най-точната индикация за плачевното състояние на нацията ни . По моето скромно мнение България ''устремно се е запътила''(а защо не и светът) към опростачването.

Идеи : Предполагам, че е много трудно за човек "в златна възраст" да се "пренасочи" към друг начин за набавяне на ''насъщният'' но опитайте ! Решителният човек може да открие в себе си неподозирани възможности .

П.п. И не унивайте ! Борете се за място под слънцето !!!
trunner
400+
Bulgaria

Местожителство: Силистра
Точки: 1753

МнениеПуснато на: Чет Сеп 03, 2009 21:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Съжалявам за случилото се с госпожата, наистина. Но моля ви народе - не ми говорете, че учителите горките са толкова зле, че не може и да бъде повече!!! Жена ми е учителка и виждам много добре истинския живот на един учител. Ядовете по време на работа си зависят само и единствено от учителя. Докато има кой да дава, ще има и кой да взема. Нека попитам - за какво получават пари горе споменатите 3 месеца в годината? За какво богопомазаните имат 56 дена платен отпуск? Защо им се дават по 100 кинта премия за 15-ти Семтември - за добре свършената работа през лятото? И накрая отново се очакват стачки за заплати! Е повръща ми се!

Съжалявам госпожо, че ви оспамих темата, но не мога да се сдържа!
100+

Местожителство: вкъщи
Точки: 979

МнениеПуснато на: Пон Фев 08, 2010 22:58    Заглавие: Отговорете с цитат

А частните уроци не са ли вариант? Neutral
Струва ми се, че винаги ще се намери някой амбициозен кангигатстудент или гимназист, който да иска допълнителна подготовка.
Върнете се в началото
ВеСиТу is offline  Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум Силистра -> Образование Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети